Wat ’n Kunst Festival gaat door! De organisatie ziet mogelijkheden om binnen de huidige maatregelen toch een festival te organiseren! Wel moet het publiek rekening houden met enkele COVID-regels! Ook is gekozen om het festival te organiseren op het terrein van Havezate Mensinge in Roden.

Bij de ingang krijgt u een ticket die u toegang geeft. Er is sprake van een maximaal aantal bezoekers. Bij de uitgang levert u deze ticket weer in. Hierdoor kunnen opnieuw mensen toegang krijgen bij uw vertrek.

Bij sommige activiteiten moet je een QR-code laten zien van de CoronaCheck App. Bijvoorbeeld als je bij het podium wil zitten tijdens optredens op zaterdagmiddag. Ook bij het avondprogramma is een QR-code vereist. De overige activiteiten op zaterdag en de kunstmarkt op zondag kunt u zonder QR-code bezoeken.

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor eventuele wijzigingen eind augustus.